Seznam želja

Seznam želja - Jane Costello | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jane Costello
DIMENZIJA
9,88 MB
IME DATOTEKE
Seznam želja.pdf
ISBN
5901617134968

OPIS

Emma Reiss ima prijetnega fanta, dobro službo in odlične prijateljice. In decembra bo stara trideset let. Zadovoljna je s svojim življenjem in pomirjena s prihajajočo obletnico, ko nenadoma najde seznam. Gre za seznam stvari, ki naj bi jih naredila ali doživela do tridesetega leta in ga je spisala s tremi najboljšimi prijateljicami, ko so bile stare petnajst let.1. Spi pod milim nebom.2. Zaposli se kot mednarodno priznana notranja oblikovalka.3. Nauči se igrati polo.4. Oglej si severni sij.5. Privošči si avanturo za eno noč.6. Nauči se igrati kitaro.7. Poišči moškega, s katerim se boš poročila.8. Pusti si rasti dolge lase.9. Jej v restavraciji z vsaj eno Michelinovo zvezdico.10. Pridobi popolno postavo za obleko številka 38.11. Poljubljaj se s slavno osebo.12. S padalom skoči iz letala.Emma je popolnoma pozabila nanj, ko ga odkrije, pa z grozo spozna, da ni uresničila skoraj ničesar od zastavljenih ciljev. Nekaj mesecev jo še loči od rojstnega dne, zato začne mrzlično početi stvari s seznama. Zaplete se že pri prvi zadevi, ki se jo odloči opraviti – avanturi za eno noč …

Žoga z luknjo za priboljške - BecoBall. 5.50 € - 9.50 € ... Seznam želja je domišljijski roman izpod peresa priznanega irskega pisatelja Eoina Colferja.

5.50 € - 9.50 € ... Seznam želja je domišljijski roman izpod peresa priznanega irskega pisatelja Eoina Colferja. Napeta pustolovska zgodba, ki je hkrati prežeta s humorjem in resnostjo ter ni primerna za bralce s preobčutljivim želodcem, ima tudi sporočilno vrednost.

POVEZANE KNJIGE