Senčni mož

Senčni mož - Cody McFadyen | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cody McFadyen
DIMENZIJA
8,16 MB
IME DATOTEKE
Senčni mož.pdf
ISBN
1554254560879

OPIS

Posebna agentka Smoky Barrett je bila nekoč med najboljšimi FBI-jevimi strokovnjaki za kriminalne profile – vse dokler ji ni blaznež umoril moža in hčere. Zdaj sanjari o tem, da bi spet prijela za pištolo … in jo namerila sama nase. Kaj lahko sploh še izgubi, ko pa so ji že vse vzeli?Še nihče nikoli ni imel opravka s kom njemu podobnim – novo vrsto morilca, ki ga psihologi niso razumeli in ga nihče ni znal ujeti. In prav temu zlikovcu uspe, da zvabi Smoky proč od temnega roba – z edino stvarjo, ki jo lahko prepriča, da je še vredno živeti: z izzivom in nedolžnim otrokom. Ob zaporedju njegovih neizrekljivih perverznosti in umorov Smoky spet zaživi in se sooči s svojimi največjimi strahovi kot policistka, ženska, mati … in kot naslednja morilčeva žrtev.S tem razburljivim trilerjem se roman o serijskem morilcu loteva tematike, ki se je prej še ni upal dotakniti. Psihopat, ki zlovešče poganja pripoved, je tako resničen, da boste na vsaki strani čutili, kako vas dobesedno grabi za vrat.

Mehka vezava, 436 strani. Knjiga je v odličnem stanju. Več: Prodam knjigo SENČNI MOŽ, Cody Mcfadyen, Učila 2013.

Založnik o knjigi . Posebna agentka Smoky Barrett je bila nekoč med najboljšimi FBI-jevimi strokovnjaki za kriminalne profile - vse dokler ji ni blaznež umoril moža in hčere.

POVEZANE KNJIGE