Senčni mož

Senčni mož - Cody McFadyen | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cody McFadyen
DIMENZIJA
11,19 MB
IME DATOTEKE
Senčni mož.pdf
ISBN
3606289638547

OPIS

Posebna agentka Smoky Barrett je bila nekoč med najboljšimi FBI-jevimi strokovnjaki za kriminalne profile – vse dokler ji ni blaznež umoril moža in hčere. Zdaj sanjari o tem, da bi spet prijela za pištolo … in jo namerila sama nase. Kaj lahko sploh še izgubi, ko pa so ji že vse vzeli?Še nihče nikoli ni imel opravka s kom njemu podobnim – novo vrsto morilca, ki ga psihologi niso razumeli in ga nihče ni znal ujeti. In prav temu zlikovcu uspe, da zvabi Smoky proč od temnega roba – z edino stvarjo, ki jo lahko prepriča, da je še vredno živeti: z izzivom in nedolžnim otrokom. Ob zaporedju njegovih neizrekljivih perverznosti in umorov Smoky spet zaživi in se sooči s svojimi največjimi strahovi kot policistka, ženska, mati … in kot naslednja morilčeva žrtev.S tem razburljivim trilerjem se roman o serijskem morilcu loteva tematike, ki se je prej še ni upal dotakniti. Psihopat, ki zlovešče poganja pripoved, je tako resničen, da boste na vsaki strani čutili, kako vas dobesedno grabi za vrat.

Potem pa še dve nadaljevanki, prva je Seven seconds, zgodba, ki najbrž v Ameriki ne bo nikoli zastarala. Zgodba o belcih in črncih, o policijskem nasilju in o iskanju pravice.

onlinebest best : 14.01.2021 12:16. Stran uporablja piškotke. Z njimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev.

POVEZANE KNJIGE