Prisluhni srcu

Prisluhni srcu - Jan-Philipp Sendker | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jan-Philipp Sendker
DIMENZIJA
3,2 MB
IME DATOTEKE
Prisluhni srcu.pdf
ISBN
8798268801504

OPIS

Uspešen newyorški odvetnik burmanskih korenin nekega dne izgine. Nazadnje ga vidijo na letalu za Hongkong, nato pa se za njim izgubijo vse sledi. So ga ugrabili? Se mu je zgodila kakšna nesreča? Zakaj ni nikomur povedal, da gre na Tajsko? Ne žena ne hči ne moreta pomagati policistom pri iskanju pogrešanega, saj ne vesta, ne kam je bil namenjen ne kje bi lahko bil …Nato pa odkrijeta pismo. Ljubezensko pismo. Napisano pred mnogimi leti neki ženski v Burmi, za katero še nikoli nista slišali. Da bi razkrila skrivnostno očetovo izginotje in izvedela kaj o njegovi preteklosti, se Julia odloči, da bo odpotovala v Burmo. V majhno mestece, kamor je bilo nikoli odposlano pismo namenjeno in kjer je očitno živela ljubezen očetovega življenja … Tam sreča U Baja, prijaznega domačina, ki ji pove zgodbo o ljubezni, sposobni premikati gore – nepremagljivi, večni, vdani.Nemški pisatelj Jan-Philipp Sendker je z romanom Prisluhni srcu napisal eno najlepših ljubezenskih zgodb, ki bralca ne bo pustila hladnega.

Vendarle pa so egipčanski zdravniki že vedeli, da je srce izhodišče posebnega sistema žil ter da je srce votel organ, napolnjen s krvjo in da njegovo krčenje povzroča pulz odvodnic. 13.12.2017 / by urednik1 Oznake: ... Julia Vin je pravnica, hči Američanke in Burmanca, ki se po očetovem nepričakovanem izginotju odloči raziskati prvih dvajset let njegovega življenja.... heart knows • prisluhni srcu - 269 followers, 527 following, 2325 Pins | Connect with your inner guidance and live your dream life • Natural Organic Ethical Authentic Lifestyle PRISLUHNI SRCU.

Narodnost: nemška književnost. Zgodba o večni vdanosti in zvestobi.

POVEZANE KNJIGE