Primite tatu

Primite tatu - Marshall Karp, James Patterson | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marshall Karp, James Patterson
DIMENZIJA
5,39 MB
IME DATOTEKE
Primite tatu.pdf
ISBN
6775871640912

OPIS

Revni študent slikarstva Matthew Bannon med kaotičnim terorističnim napadom na glavni železniški postaji v New Yorku najde torbo, polno diamantov. Z diamanti bi si lahko zagotovil bogato in brezskrbno življenje, toda že naslednji dan postane glavna tarča mednarodnega Diamantnega sindikata in ruske mafije, ki pogrešata svoje diamante. Z dekletom še isti dan zbežita v Evropo, da bi čimprej prodala diamante, a na sledi sta jima kar dva mafijska plačanca – skrivnostni Duh, morilec z mehkim srcem, in Duhova krvi željna tekmica, zloglasna Marta Krall. Toda nekdanji marinec Matthew se izkaže za precej trd oreh ...

Tako so poskušali s prevarami izmamiti denar od ljudi ali pa ga preprosto ukrasti iz skladišča, to je banke. Denar je samo menjalno sredstvo. Zdravilni kodeks (Žepna knjiga) Menih, ki je prodal svojega ferrarija (Žepna knjiga) Petdeset odtenkov - komplet Žepnih knjig Petdeset odtenkov sive (Žepna knjiga) Primite tatu: Še ena ukradena kosilnica.

Založništvo in izdelava - Tržič : Učila International, 2013 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-00-1863-6 COBISS.SI-ID - 267271424 ... Priljubljeni pisec kriminalk Patterson, ki je v romanu Primite tatu združil moči z enim od vidnih imen ameriškega oglaševanja Marshallom Karpom, tudi tokrat ne razočara, saj je branje - knjiga je priročno razdeljena na vrsto kratkih poglavij - napeto od prve do zadnje strani. Ajda Janovsky, Bukla 93 Primite tatu; Primite tatu Podrobnosti petek, 13.06.2008 PREMISLEKI Zgrica, kijo ponazarja naslovno reklo in jo že nekcij tednov igrata vlada inopozicija, v resmci mma drugega namena kot prikritt ali vsuj potisniti vozadje dejstvo, da so nekateri posame~niki na Slovenskem v kratkem časiinenavadno obogateli.

POVEZANE KNJIGE