Pozabljeni vrt

Pozabljeni vrt - Kate Morton | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kate Morton
DIMENZIJA
5,49 MB
IME DATOTEKE
Pozabljeni vrt.pdf
ISBN
4919547756176

OPIS

1913Tik pred prvo svetovno vojno štiriletna deklica po grozoviti plovbi iz Anglije v Avstralijo ostane čisto sama na pomolu. Spomni se le tega, da ji je skrivnostna Pisateljica obljubila, da bo pazila nanjo, nato pa se je za njo izgubila vsaka sled.1975Nell se na starost odloči odpotovati v Anglijo, da bi izvedela resnico o svoji družini. Njeno raziskovanje jo privede v Cornwall, na čudovito graščino Blackhurst, ki je bila nekoč v lasti aristokratske družine Mountrachet. Kaj je Nell sploh spodbudilo k temu, da se je odločila odpotovati tako daleč?2005Po Nellini smrti njeno vnukinjo Cassandro doleti presenetljiva zapuščina. Koča na pečini, ki stoji na posestvu Blackhurst, med vaščani vzbuja strah, saj so prepričani, da hrani skrivnosti zaklete družine Mountrachet. Vendar pa bo Cassandra ravno v tej zapuščeni koči na pečini in njenem pozabljenem vrtu odkrila resnico o svoji družini ter o tem, zakaj se je mala Nell pred davnimi leti čisto sama znašla na drugem koncu sveta.

Rod cvetoče Günsel (Ajuga) vključuje približno 65 različnih vrst družine mete. Günsel ... Pozabljeni vrt pred Grubarjevo! palačo v Ljubljani.

Vrsta gradiva - roman ; leposlovje za odrasle Izdaja - 1. izd.

POVEZANE KNJIGE