Poljubčki za očka

Poljubčki za očka - Frances Watts | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Frances Watts
DIMENZIJA
10,33 MB
IME DATOTEKE
Poljubčki za očka.pdf
ISBN
3730031204262

OPIS

Čas je za posteljo, a mali Medo je godrnjav. »Kaj pa en velik medvedji poljub zame?« vpraša oče. »Ne!« se upre mali Medo. »Nobenega medvedjega poljuba za očka!«Igriva zgodba za lahko noč, polna objemov in poljubov, ki seže do srca.

So hitro pripravljeni in so zelo okusni. Tako bomo porabili beljak in z njim pripravili odlične orehove poljubčke, ki se bodo lepo podali h kavi ali čaju. *GDA = dnevna orientacijska vrednost za odrasle na osnovi 2000 kcal na dan.

Posnetek nosi naslov Ljubosumni dojenček in videli boste, zakaj je takšen. Namen projekta PoLJUBA je obnovitev in ohranjanje mokrotnih habitatov na območju Ljubljanskega barja. Aktivnosti projekta so tako osredotočene na ohranjanje izginjajočih habitatnih tipov ter izboljšanje stanja in varstvo ogroženih vrst, ki naseljujejo mokrotne habitate. Da ne bojo za Valentinovo sladki samo poljubčki, se lahko malo poigramo še v kuhinji.

POVEZANE KNJIGE