Pojdite domov, troli!

Pojdite domov, troli! - Alan MacDonald | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alan MacDonald
DIMENZIJA
12,69 MB
IME DATOTEKE
Pojdite domov, troli!.pdf
ISBN
8677024153562

OPIS

"To je trol," je nepričakovano rekel Vili."Kaj? Kako pa to veš?" ga je pobaral očka."Sinoči sem preveril" je ponosno povedal Vili. "V svoji enciklopediji za mlade".Troli imajo radi smrad, hrup in koze (še zlasti v pogačah). Ko se torej družina trolov preseli v mirno predmestje Zale Gorice, življenje tam postane nekoliko strašnejše (in tudi kosmatejše). Družina Snobež novih sosedov ne sprejme z odprtimi rokami, troli pa tudi ne razumejo čudnih "človekov". Iskre se bodo kresale, da je kaj!

Slikanice MALIK, J.: ŽOGIA NOGIA. ( í õ õ ò… î ì í ò) Slikanice MAKAROVIČ, S.: ČUK NA PALII.

Anica in grozovitež 1. 2005 MUCK, Desa: Anica in počitnice 1. V zbirki so izšli štirje naslovi: Dajmo, troli!, v kateri si Ulrik Trol najbolj na svetu želi postati del šolske nogometne ekipe, vendar ne pozna pravil; Kozja pogača, kjer se troli ... Tokrat pa bodo kakšno ušpičili troli v štirih knjigah: Pojdite domov, troli, Troli na počitnicah, Dajmo troli in Kozja pogača. MACDONALD, Alan: Pojdite domov, troli! od - odrasli / 641 - Priprava živil.

POVEZANE KNJIGE