Moje življenje

Moje življenje - Virgil Gomizel | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Virgil Gomizel
DIMENZIJA
9,89 MB
IME DATOTEKE
Moje življenje.pdf
ISBN
7157301934011

OPIS

Pred bralca stopajo pretresljivi in enkratni spomini kraškega rojaka Virgila Gomizela, rojenega januarja 1928 v Križu pri Sežani, ki že več kot pol stoletja živi v Avstraliji, kjer je bolj poznan pod imenom Vern Gomozel.

Hodil je k enajsti šoli in pod mostom so se zabavali ter lovili kapeljne in jih na žerjavici pekli pred šolo. Nekega dne je pisatelj zašel malo pregloboko v vodo in V Dobrih zgodbah preberite odlomek iz priročnika Moje življenje - moja knjiga > Pogovor z dr.

V svoji mladosti je živel v veliki revščini, zato je včasih s svojo sestro kdaj ukradel kaj za pod zob in če je dobil vsaj prgišče kovancev, ga je oblila tančica veselja. V pesmih je moje življenje. Ne kakor se je zares dogajalo, temveč kakor sem ga občutila.

POVEZANE KNJIGE