Mesto kosti

Mesto kosti - Cassandra Clare | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cassandra Clare
DIMENZIJA
12,84 MB
IME DATOTEKE
Mesto kosti.pdf
ISBN
7397139406332

OPIS

Mesto kosti je prvi roman iz serije Kronike podzemlja, moderne fantazijske pustolovščine, ki je že mesece na vrhu lestvic najbolje prodajanih knjig. Po njem so posneli film z Lily Collins in Jamiejem Campbellom Bowerjem v glavnih vlogah.Ko gre petnajstletna Clary Fray s svojim najboljšim prijateljem v najbolj priljubljen nočni klub v New Yorku, niti v sanjah ne pričakuje, da bo priča umoru – še manj, da bo truplo izpuhtelo in da so morilci, trije najstniki, prekriti z nenavadnimi tetovažami in s srednjeveškim orožjem, vidni samo njej.Tudi sam presunjen, da jih navadna smrtnica lahko vidi, se ji mladenič predstavi kot ubijalec demonov – lovec senc. Angelsko lep, skrivnosten in aroganten Jace pokaže Clary skrivnostni svet demonov, vampirjev, volkodlakov, angelov in vil. Toda ko Claryjino mamo ugrabijo in Clary napade demon, lovci senc posumijo, da je več kot le običajno dekle.

3. termometer Avtor: Planet Siol.net Filmska priredba prve knjige iz neverjetno uspešne serije domišljijskih romanov Cassandre Clare o na videz povsem običajni ... Za močne kosti je namreč ključno uživanje tega minerala, ki ga najdemo v pisani paleti prehranskih dopolnil, seveda pa je najbolje, da ga uživamo v kakovostni prehrani.

1.6K likes. Ponujamo pleskavice iz ekološkega mesa v domačem hlebčku z različnimi dodatki in prvovrstne sendviče iz kakovostnih sestavin. Kronike podzemlja: Mesto kosti (City of Bones) knjiga avtorja/ice Cassandra Clare.

POVEZANE KNJIGE