Luč sredi morja

Luč sredi morja - M. L. Stedman | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
M. L. Stedman
DIMENZIJA
4,71 MB
IME DATOTEKE
Luč sredi morja.pdf
ISBN
9835242710444

OPIS

Mednarodna uspešnica, prevedena že v 34 jezikov!Prekršila sta vsa pravila in sledila tistemu, kar jima je narekovalo srce. A posledice, ki sledijo, ga bodo strle njima.Da bi pozabil na grozote vojne, Tom Sherbourne sprejme službo svetilničarja in odide na Janus Rock, ki je več kot pol dneva vožnje oddaljen od avstralske obale. Na ta osamljeni otok pripelje tudi mlado, drzno in ljubečo ženo Isabel. V svojem delu neizmerno uživa, z ženo sta srečna, in zdi, da je naposled našel svoj dušni mir. A po nekaj letih življenja na pozabljenem kraju, Isabelinih dveh splavih in mrtvorojenem otroku, užaloščena Isabel nekega dne zasliši otroški jok v vetru. Na otok je prineslo čoln z mrtvim moškim in kričečim dojenčkom.Tom, ki zelo vestno opravlja svoje delo in ima stroga moralna načela, hoče dogodek takoj prijaviti oblastem. A Isabel ga prepričuje, da je otrok božje darilo in navkljub Tomovemu nestrinjanju deklico obdržita in jo poimenujeta Lucy. Njuna odločitev pa ima usodne posledice …Ganljivi prvenec, ki je avstralsko avtorico v trenutku ponesel med najbolj brane avtorje ter ji prinesel številne nagrade, predvsem tiste, ki jih podeljujejo bralci, in postal zgodovinski roman leta 2012.

izd. Založništvo in izdelava - Tržič : Učila International, 2013 Jezik - slovenski ISBN ... [video: 61910 / Luč sredi morja (The Light Between Oceans)] Luč sredi morja (The Light Between Oceans) Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije : programsko mesto 5 . Domov > Vse knjige > Leposlovje > Zgodovinski roman > Luč sredi morja Luč sredi morja M.

Luč sredi morja je avtorica najprej napisala kot kratko zgodbo s 15.000 besedami, kar je naredila v treh mesecih. Zgodbo je pokazala svojemu zastopniku, ki ji je rekel, da ima vse potrebno za pravi roman.

POVEZANE KNJIGE