Kukavičje jajce

Kukavičje jajce - Slavko Pregl | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Slavko Pregl
Kukavičje jajce.pdf

2004, NB) Nadaljnje izgubljanje neverodostojnosti, kajti predlog je bil najprej ostro in nediplomatsko zavrnjen. Bil je predstavljen kot kukavičje jajce italijanske politike, potem pa je prišlo do preobrata, ki smo si ga morali nekaj časa ... Podtaknjeno kukavičje jajce presenečenja V košaro velikonočnih jajc pa nam je vlada podtaknila kukavičje jajce, v praznično razpoloženje je zakrila jajce presenečenja.

Tu je reč o nekakvoj podvali, o zameni pravih sadržaja krivim, lažnim, o podmetanju svojih shvatanja ili težnji nekome drugom da ih on, i ne znajući o čemu se radi ... Ta je kukavičje jajce pohlepno pograbil in ga postavil pred vse članice in člane SMS. (Delo, 15.