Kuhajmo z jogurtom

Kuhajmo z jogurtom Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,95 MB
IME DATOTEKE
Kuhajmo z jogurtom.pdf
ISBN
2297283315815

OPIS

Jogurt je zelo vsestranski in koristen za naše zdravje. Lahko ga uporabljamo v različnih pripravkih – majonezah, kremah, pitah, solatah in slaščicah. V knjigi so zbrani različni recepti; tj. od praktičnih in varčnih do bolj zapletenih in tradicionalnih, prav vsi pa bodo v slast vaši družini.

Recept za solato iz rukole, zelene solate, feta sira, koruze in paradižnika. Na Kulinarika.net je zdaj 49 obiskovalcev. Danes je bilo prikazanih že 501, ta mesec pa 16.267.010 receptov in odprtih 53.691.736 strani.

V nekaj urah je jogurt pripravljen. Ohlajene posodice z jogurtom postavimo v hladilnik, da se primerno ohladijo ali da ... ii kuhajmo z jogurtom zaloŽba morfem 2013 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, Recept za muffine z jogurtom in hrustljavimi mrvicami.

POVEZANE KNJIGE