Kemija smrti

Kemija smrti - Simon Beckett | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simon Beckett
DIMENZIJA
7,64 MB
IME DATOTEKE
Kemija smrti.pdf
ISBN
9950074301228

OPIS

Pred tremi leti se je David Hunter, priznani forenzični strokovnjak, po strašni nesreči, ki ga je skoraj uničila, odrekel svojemu nekdanjemu življenju. Zdaj dela kot zdravnik v odmaknjeni norfolški vasici, trdno prepričan, da je preteklost pustil za seboj.Toda potem odkrijejo ostanke Sally Palmer …Truplo je strašno pohabljeno. Policija pri iskanju morilca potrebuje Hunterjevo znanje, toda ta se nikakor noče vpletati. Ko izgine še ena ženska, se tesna skupnost, v kateri je Hunter našel svoje zavetje, znajde v vrtincu strahu in preganjavice. Lokalna policija tava v temi, zato se dr. Hunter naposled le odloči pomagati.Simon Beckett je svobodni novinar in piše za pomembnejše britanske časopise. Ta pretresljivi britanski kriminalni triler je postal mednarodna prodajna uspešnica, uvrščena na seznam za najboljši kriminalni roman leta.

Ova dinamično i čvrsto strukturirana priča tek se uvjetno smješta unutar podžanra "forenzičkog trilera", dok dominantnim ipak ostaje snažan okvir klasičnog krimića. Smrti poznatih osoba u svezi s kemijom: kemičari, kemijski tehnolozi i dr. Nagrade i priznanja [ uredi | uredi kôd ] Uvođenje i dodjele kemijskih nagrada i priznanja. Med takšno boleznijo čutiš dih smrti na lastnem telesu in se nehaš obnašati, kot da je nekje daleč.

Na sodobnem in hitrem spletnem portalu, bo vaš nakup vedno prijetno doživetje. Vabljeni na Emka.si. Vse to je kemija! Te izdelke proizvaja kemijska industrija, brez njih si življenja, kot ga poznamo, ne moremo več predstavljati.

POVEZANE KNJIGE