Kar ne ubije

Kar ne ubije - Cvetka Sokolov | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cvetka Sokolov
DIMENZIJA
3,20 MB
IME DATOTEKE
Kar ne ubije.pdf
ISBN
7272218578539

OPIS

Izpraševal sem njegovo percepcijo, ko sem se spraševal, ali mora preživeti mladostniške travme, da pride do kraja, kjer je trenutno. Pogledal me je, zmeden in rekel, da ga je to ... KAR TE NE UIJE, TE NAREDI MOČNEJŠEGA: SLEDI SVOJIM SANJAM Izbor knjig za otroške parlamente v šolskem letu ì í ï-2014: RAZMERE V DRUŽ I Pripravili smo izbor mladinskih knjig, ki so učencem in mentorjem lahko v pomoč pri pripravi na otroške parlamente.

Navdihnilo jo je resnično pismo v svetovalni rubriki za mlade, objavljeno v neki reviji, tematizira pa kar dve spolni tabu temi. Kar te ne ubije, te ojača." Njena nova skladba Heroina nosi provokativen naslov, a je v resnici ljubezenska: "Midva ne promovirava droge, oba zdravo živiva, jaz niti alkohola ne pijem. Tukaj žensko primerjamo z drogo, moraš biti malo provokativen, da pritegneš pozornost.

POVEZANE KNJIGE