Jure in Jaka

Jure in Jaka - Kitty Crowther | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kitty Crowther
DIMENZIJA
11,17 MB
IME DATOTEKE
Jure in Jaka.pdf
ISBN
9478887386608

OPIS

Nekega lepega dne se je kos Jaka odločil, da si bo ogledal svet. Najbolj si je želel videti morje. Širno in modro morje ... Na poti sreča galeba Jureta in postaneta najboljša prijatelja. Jure povabi novega prijatelja v galebjo vas, a galebi ne marajo črnega kosa. Zgodba ima srečen konec: moč besede in zgodb se dotakne in spremeni tudi srca vaških golobov.Belgijska ilustratorka in pisateljica Kitty Crowter (1970) je leta 2010 za svoje delo prejela nagrado Astrid Lindgren. Žirija je v obrazložitvi zapisala, da v svojih delih »ohranja slikaniško tradicijo ter jo obenem spreminja in prenavlja«. Po knjigi Škrt škrt kra čof! je to že njena druga slikanica, ki je prevedena v slovenščino.

In kosi so črni. Ampak Jaka ne misli, da je s tem kar koli narobe.

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Jure in Jaka je poučna zgodba o prijateljstvu, ki premaga vse ovire. Jaka je kos.

POVEZANE KNJIGE