Gozdna kuhinja

Gozdna kuhinja - Petra Kavšek | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Petra Kavšek
DIMENZIJA
6,80 MB
IME DATOTEKE
Gozdna kuhinja.pdf
ISBN
2324282845210

OPIS

Avtorica nas je navdušila že s knjigo o palačinkah, kjer je to jed povsem na novo predstavila.Podobna uspešnica bo gotovo tudi Gozdna kuhinja, saj je zanjo vztrajno sama nabirala gozdne sadeže, preizkušala recepte, jih poslikala in pripravila knjigo. Predstavi nam preko 120 receptov, ki so vsi nekaj posebnega. V knjigi tako najdemo nove ideje za jedi iz sestavin nabranih v gozdu: gob, kostanja, čemaža, špargljev, bezga, gozdnega jagodičja, lešnikov, kopriv, čemaža, smrekovih vršičkov. Najprej nas poživi sprehod skozi gozd, nato še hrana, ki je naravna in je pogosto tudi ni moč kupiti. Nekaj receptov za pokušino:gobova juha s kostanjem, marele v omaki, puranovi zrezki s čemaževo skorjico, kostanjeva omaka za testenine, domača nutela z lešniki, gozdna energijska ploščica, marmelada iz smrekovih vršičkov, bezgova panakota z limono, presna torta z gozdnimi sadeži,...Poleg receptov nam avtorica zaupa še druga koristna navodila, opozorila in male skrivnosti navdušenega nabiralca.

Desno od kotnega elementa imamo element s predalom (v katerem je lesen organizator za pribor) in ... Kuhinja v rustikalnem stilu. Vsebuje kotni element s polico, prostor za popolnoma vgradni pomivalni stroj, element za kuhinjsko korito, varianta klopi z odprtimi regali, element na vrata, element s predalom (v katerem je lesen organizator za pribor) in klasičnimi vrati, odprti regal in kuhališče.

Odpri galerijo. Can Stock Photo Can Stock Photo.

POVEZANE KNJIGE