Fazanarji

Fazanarji - Jussi Adler-Olsen | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jussi Adler-Olsen
DIMENZIJA
3,59 MB
IME DATOTEKE
Fazanarji.pdf
ISBN
3802006310438

OPIS

Komisar Carl Morck z Oddelka Q, ki se ukvarja s starimi nerešenimi primeri, se loti brutalnega umora brata in sestre izpred dvajsetih let. Morilec je sicer priznal in sedi v kehi, a očitno ni edini krivec. Zakaj bi se sicer na Morckovi mizi znašla mapa s tem primerom? In kdo jo je položil tja? Mračnim skrivnostim kar ni videti konca …Večkrat nagrajeni danski pisatelj Jussi Adler-Olsen s serijo Oddelek Q prinaša svež veter v kriminalni žanr in sodi med najbolje prodajane evropske avtorje.

Komisar Carl Morck z Oddelka Q, ki se ukvarja s starimi nerešenimi primeri, se loti brutalnega umora brata in sestre izpred dvajsetih let. Morilec je ... Večkrat nagrajeni danski pisatelj Jussi Adler-Olsen s serijo Oddelek Q prinaša svež veter v kriminalni žanr in sodi med najbolje prodajane evropske avtorje. FAZANARJI - DVD SL.POD.

adler- olsen mladinska knjiga 2013 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, Vsebine, ki ste jo iskali, žal ne moremo prikazati ali vsebina ne obstaja. Čez 5 sekund boste preusmerjeni na vstopno stran.

POVEZANE KNJIGE