Dublinska ulica

Dublinska ulica - Samantha Young | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samantha Young
DIMENZIJA
12,56 MB
IME DATOTEKE
Dublinska ulica.pdf
ISBN
5865093150465

OPIS

Poželenje. Strast. Privlačnost.Jocelyn Butler je pred štirimi leti zapustila Združene države Amerike in se preselila na Škotsko. Potlačila je vse spomine, zakopala razočaranja in bolečino ter odmislila gorje. Začela je popolnoma na novo. In dobro ji je šlo … vse dokler ni naletela na moškega, ki je v temeljih zamajal njen skrbno potlačeni notranji svet.Braden Carmichael je uspešen poslovnež, vajen, da dobi vse, kar hoče. In tokrat je odločen, da med rjuhe spravi novo sestrino sostanovalko, ki se je pred kratkim preselila v stanovanje na Dublinski ulici …Nepozabna erotična pripoved o usodni privlačnosti, ki je ne boste mogli spustiti iz rok!

Potlačila je vse spomine, zakopala razočaranja in ... Samantha Young knjige: najboljše avtorja (Junak, Neskončna širjava v nas, Bostonske noči, Dublinska ulica, Londonska ulica, Jamajška ulica, Indijska ulica, Škotska ulica, Valentine, Ulica v mesečini, Moon Spell, Prava stvar, Čisto vsaka stvar, Igra življenja) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. Dublinski grad (irsko Caisleán Bhaile Átha Cliath) na ulici Dame Street v Dublinu na Irskem je bil do leta 1922 sedež uprave vlade Združenega kraljestva na Irskem in je zdaj glavni irski vladni kompleks. Večina je iz 18.

Privlačnost. Jocelyn Butler je pred štirimi leti zapustila Združene države Amerike in se preselila na Škotsko.

POVEZANE KNJIGE