Zbrano delo, 1. knjiga

Zbrano delo, 1. knjiga - Vladimir Bartol | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Vladimir Bartol
Zbrano delo, 1. knjiga.pdf

Zbrano delo Vladimirja Bartola se začenja z objavo te prozne zbirke, ki je avtorjevo prvo pomembno in po mnenju nekaterih literarnih zgodovinarjev v literarno-estetskem pogledu tudi najbolj dovršeno knjižno delo. Ta prvi zvezek prinaša jezikovno nekoliko prečiščeno besedilo prve knjižne izdaje, opremljeno z vsem instrumentarijem, značilnim za zbirko Zbrana dela slovenskih pesnikov in pisateljev.

knjiga Vladimir Truhlar Nova zemlja; Rdeče bivanje; V dnevih šumi ocean; Luč iz črne prsti Delo Vladimirja Truhlarja, teologa, pesnika in filozofa je obsežno in razvejano. Zbrano delo, 1. knjiga - Miran Jarc (eknjiga) ISBN 13 9789612547912.

Zbrano delo, Knjiga 7 Oton Župančič Prikaz kratkega opisa - 1978. Zbrano delo, Količina 10 ,2.