Zapelji me

Zapelji me - Julie Kenner | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie Kenner
DIMENZIJA
12,38 MB
IME DATOTEKE
Zapelji me.pdf
ISBN
4447843277819

OPIS

Bil je edini moški, ki se mu nisem mogla izmakniti. In hkrati edini, ki se mu nisem mogla upreti.Damien Stark bi lahko imel vsako žensko. Bil je privlačen, samozavesten in oblasten: dobil je vse, kar si je zaželel. In želel si je mene. Nisva se mogla odtrgati drug od drugega, skoraj brez nadzora naju je vleklo skupaj. Toda prav toliko, kot sem hrepenela po njegovi bližini, sem se njegove zahtevnosti tudi bala. Če sem se mu hotela predati, sem se morala soočiti z najtemnejšimi sencami iz svoje preteklosti – in tvegati, da naju bodo ločile.Tudi Damienu so sledili pretekli demoni. Najino strastno razmerje naju je obsedlo, njegove skrivnosti pa bi naju skoraj uničile – zdaj in za vedno.

izboru oskarjev, vendar ni prišel v ožji izbor.. Igralci.

With Janko Mandic, Nina Rakovec, Natasa Barbara Gracner, Peter Musevski. A pair of emotionally scarred 19-year-olds seek refuge from a harsh adult world in each other's arms.

POVEZANE KNJIGE