Za vedno tvoj

Za vedno tvoj - Daniel Glattauer | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Daniel Glattauer
DIMENZIJA
12,95 MB
IME DATOTEKE
Za vedno tvoj.pdf
ISBN
6748958912541

OPIS

Judith, poslovna ženska sredi tridesetih, med nakupovanjem spozna Hannesa, ki se izkaže za tako rekoč sanjskega moškega; arhitekt v začetku štiridesetih, samski, še vedno samski!, uglajenih manir in mojster očarljivih komplimentov, za povrh pa se močno ogreje zanjo. Začetek, ki veliko obljublja ... Zelo kmalu sledi povabilo v Benetke, kjer ji on s svojimi do zadnjega organiziranimi dnevi ne da dihati in Judith dokončno postane jasno, da ji tak odnos ne ustreza.

Naročanje gradiva po pošti na dom; Izposoja; Podaljšanje roka izposoje; Naročila in rezervacije; Vračilo v drugi knjižnici; Moja knjižnica Daniel Glattauer : Za vedno tvoj. Podrobnosti knjige.

Jaz sem tvoj navdih in jaz sem ta, ki ti vse iz sebe da. S tabo imam to, kar ne mine, s tabo ni me strah višine, s tabo imam to in ne mine, najin dan, ki ne izgine.

POVEZANE KNJIGE