Vojvoda in jaz

Vojvoda in jaz - Julia Quinn | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Quinn
DIMENZIJA
9,63 MB
IME DATOTEKE
Vojvoda in jaz.pdf
ISBN
3823619231152

OPIS

Simon Basset, novi vojvoda Hastingški, je tik pred tem, da zaprosi za roko sestro svojega najboljšega prijatelja, za roko ljubke – in že drugo družabno sezono skoraj odsedele – Daphne Bridgerton. Vendar Simon in Daphne poznata resnico – vse to je zapleten načrt, ki naj bi Simona obvaroval pred mamami visoke družbe, ki ga hočejo poročiti s svojimi hčerami. In Daphne bo tako zagotovo pridobila nekaj primernih snubcev, zdaj ko jo je vojvoda razglasil za poželjivo.A ko se Daphne v valčku vrti po plesni dvorani s Simonom, je težko verjeti, da je njuno dvorjenje le navidezno. Mogoče zaradi njegovega vražjega nasmeha, zagotovo pa zaradi tega, kako njegove oči zažarijo vsakič, ko jo pogleda. Daphne se zaljublja v čednega vojvodo – zares! In zdaj mora narediti nemogoče in prepričati tega lepega lahkoživca, da njun pametni mali načrt potrebuje majceno spremembo, in da ni nič tako smiselno, kot da se zaljubita ...

Nakon što je mukom izdržala dvije sezone u Londonu, Daphne Bridgerton prestala je naivno vjerovati da će se udati iz ljubavi. Ali zar je stvarno previše očekivati da će pronaći supruga koji će joj se barem malo svidjeti? Mene je kar osramotil ob misli, kako majhen sad prinašam jaz v svojem duhovniškem in škofovskem življenju v primerjavi s tem laikom.« (izjava nekega španskega škofa) Vir V Rimu, sveti Frančišek de Borja [borha], duhovnik, ki je po smrti žene, s ka tero je imel osem sinov, vstopil v Družbo Jezusovo, se odpovedal svetu in cer kvenih ... Vojvoda i ja.

VOJVODA IN JAZ - FILMSKA NASLOVNICA (Žepna knjiga) Tiskaj; Navdih za Netflixovo izvirno serijo Bridgerton! ... Vojvoda in jaz. Prvi roman o Bridgertonovih.

POVEZANE KNJIGE