Šola življenja

Šola življenja - Bruno Šimleša | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bruno Šimleša
DIMENZIJA
3,48 MB
IME DATOTEKE
Šola življenja.pdf
ISBN
9901951820986

OPIS

Ljubezen do sebe ni izraz samovšečnosti, nadutosti in sebičnosti. Kdor ima rad samega sebe, ne misli, da je najlepši ali najboljši na svetu; pač pa zna občutiti in ceniti svojo lepoto. To je naravno občutje. Ustvarjeni smo, da se imamo radi.ŠOLA ŽIVLJENJA ima vzvišen cilj – želi vas naučiti, kako živeti srečno! Kako živeti polno, ne le životariti. V tej šoli se boste naučili, da svojega življenja ne boste imeli za generalko pred glavnim nastopom, ampak ga boste živeli vrhunsko in s polnimi pljuči. Le naukom iz knjige dajte priložnost, da vstopijo v vaše srce in razum. Če boste njene strani samo brali, ne boste dobili najboljšega, kar vam ponuja. Nasvete iz knjige vzemite resno; ne zavrzite jih, še preden bi jih preizkusili. Bodite vztrajni in odkrili boste, da resnično lahko živite življenje svojih sanj. Če so vam usojene višave, bi bilo škoda, da ne bi leteli.

146 všečkov. Moje izkušnje so mi dale, da sem začel pisati knjigo, katera nastaja na podlagi mojega vidika o življenju, sreči ...

Medicinski Qi Gong. Šola zdravega načina življenja. Program zdravega načina življenja je namenjen otrokom in mladostnikom, ki imajo: povečano telesno težo, nezdrave prehrambene navade, neustrezno zapolnjen prosti čas, posledice prekomerne teže in nezdravih navad.

POVEZANE KNJIGE