Skoraj popoln

Skoraj popoln - Jill Mansell | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jill Mansell
DIMENZIJA
9,97 MB
IME DATOTEKE
Skoraj popoln.pdf
ISBN
8817353730367

OPIS

Miranda je navdušena, ko spozna Grega. Čeden je, bister in duhovit. Natanko to, kar potrebuje dekle, da si malce popestri življenje. Presneto, saj je skoraj popoln!Tudi Gregu je Miranda zelooo všeč. Mlada je, zabavna in nikoli ne klepeta o otrocih. Seveda ji ni zaupal vsega o sebi – celo najprikupnejše dekle bi se znalo zmrdovati nad dejstvom, da je Greg nedavno zapustil svojo nosečo ženo. Ampak saj tega ne more izvedeti – ali pač?Jill Mansell sodi med najboljše avtorice sodobnih romantičnih komedij, saj zna s prikupnimi junaki, romantičnimi zapleti in duhovitimi dialogi vedno poskrbeti za odlično zabavo. Njeno romani so prodani v več kot petih milijonih izvodov. Svoj največji uspeh je dosegla prav z romanom Skoraj popoln.

Utemeljitve indičnih sodb pa neredko pospremi daljše sodniško pojasnjevanje. Ptujska sodnica Biserka Rojic je danes več kot eno uro pojasnjevala obsodbo Milana Volgemuta. Miranda je navdušena, ko spozna Grega.

Med več kot sto ekipami iz 22 držav, je tudi devet slovenskih ekip. Pet zmag in en poraz je izkupiček uvodnih ... Skoraj popoln.

POVEZANE KNJIGE