Sanjski kraji

Sanjski kraji - Mary-Ann Gallagher | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mary-Ann Gallagher
DIMENZIJA
11,1 MB
IME DATOTEKE
Sanjski kraji.pdf
ISBN
1862501149677

OPIS

Ne glede na to, ali se že pripravljate na potovanje ali pa samo iščete navdih zanj, boste na naslednjih straneh našli predstavitve najlepših krajev, kar jih lahko ponudi naš čudoviti planet. Vodnik Sanjski kraji vam bo dobesedno vzel sapo, saj vas popelje po najbolj osupljivih, romantičnih in nepozabnih krajih na svetu – od najveličastnejših dosežkov gradbeništva, kot so Stonehenge, Benetke ali Tadž Mahal, do slikovitih naravnih znamenitosti, kakršne predstavljajo Veliki koralni greben, Monument Valley in slapovi reke Iguaçu.Velikanov nasip na Severnem Irskem se predstavi prvi, nato pa nas avtorica Mary-Ann Gallagher, strokovnjakinja za popotniško novinarstvo, povabi na potovanje okoli sveta, na katerem spoznamo 50 prelestno lepih krajev. Tu so očarljiva evropska mesta, od tlakovanih pariških ulic do vijugavih kanalov gotskega Brugga, slavne La Ramble v osrčju Barcelone in mogočnih arhitekturnih spomenikov večnega Rima. Odkrili boste naravne lepote Kapadokije, bujno rastlinstvo in živalstvo Galapaških otokov in amazonskih pragozdov ter znamenitosti naravnega parka Yellowstone, ki že od pradavnine vlivajo strah in spoštovanje. Lahko pa se samo sprostite in občudujete neverjetne stvaritve starodavnih ljudstev, kot so Petra, Machu Picchu in kitajski zid, ki so prežeti vsak s svojo edinstveno zgodovino.Sanjski kraji so bogato ilustrirani in vas bodo navdihovali z več kot 100 čudovitimi fotografijami, obenem pa prinašajo tudi obilo podatkov o zgodovini, kulturi in okolju vsakega predstavljenega kraja ter zemljevide z najpomembnejšimi zemljepisnimi podatki. V posebnih okvirjih boste našli še praktične nasvete o najprimernejšem času obiska, kaj je v bližini prav tako vredno ogleda, pa tudi nepogrešljive popotniške namige, ki vam bodo pomagali, da se boste izognili morebitnim nepotrebnim neprijetnostim in se brez skrbi prepustili čudovitim prizorom. Skratka, bodisi da načrtujete življenjsko popotovanje ali želite samo v udobju svojega doma uživati ob listanju prijetne knjige, vas na naslednjih straneh čaka nepozabna odiseja po najlepših krajih sveta.

Novejše. Starejše : toma992 Objav: 1587 : 4.11.2009, 23:37 : Že od nekdaj si želim obiskat te kraje in jih tudi nameravam in me zanima če je že kdo od vas bil v katerem od teh mestih: New York - Ob Božiču (pravijo da je za božič najlepše in najbolj tradicionalno v New ... Temperamentna Kuba, skrivnostni Bali, sanjski Maldivi, dežela smehljajev Tajska, čudovite plaže Dominikanske republike so le ene izmed destinaciji, ki vam jih ponujamo.

Raznolika aktivna ... Domov / Pisarna in šola / Knjige in literatura / Knjige / Mary-Ann Gallagher: Sanjski kraji. 0,00.

POVEZANE KNJIGE