Red Bull in Dietrich Mateschitz

Red Bull in Dietrich Mateschitz - Wolfgang Fürweger | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Wolfgang Fürweger
DIMENZIJA
10,97 MB
IME DATOTEKE
Red Bull in Dietrich Mateschitz.pdf
ISBN
1484037716304

OPIS

Red Bull – sladka pijača v visoki, ozki pločevinki je v nekaj letih po vsem svetu dosegla kultni status. Danes kar dve tretjini človeštva vsaj enkrat letno posežeta po tej energijski pijači. Poživljajoči napoj pa je samo del velikega ekonomskega kraljestva Dietricha Mateschitza. Avstrijski Štajerec je okoli svoje blagovne znamke zgradil široko zastavljen marketinški, športni in medijski koncern: energijska pijača, formula ena, nogomet, hokej na ledu, gastronomija, hotelirstvo, založništvo in televizijske postaje so samo nekatera področja, na katerih se pojavlja slavni logotip z dvema rdečima bikoma in soncem v ozadju.Podjetje Red Bull in njegovega ustanovitelja že od nekdaj v enaki meri kujejo v zvezde kot kritizirajo. Za nekatere je Dietrich Mateschitz genialen marketinški strateg in podjetnik, ki tako rekoč uteleša ameriške sanje: od navadnega delavca se je povzpel do milijarderja in to z eno samo udarno idejo. Za druge je predstavnik zaničevanja vredne hedonistične družbe, ki stavi na akcijo, zabavo, lepoto in centre dobrega počutja ter ne pozna nobenih vrednot.Pričujoči portret šarmantnega Avstrijca se opira na številne zaupne pogovore in odpira globok vpogled v pisani in skrivnostni svet Dietricha Mateschitza, ter vam tako omogoča, da si sodbo ustvarite sami.

2012). Before Red Bull, Mateschitz was a marketing executive for ... A letter from Red Bull CEO Dietrich Mateschitz.

While working for German manufacturer Blendax (later acquired by Procter & Gamble) in 1982, Mateschitz traveled to Thailand and met Chaleo, owner of TC Pharmaceutical.He found that the energy drink Krating Daeng, developed by Chaleo's company during the 1970s, helped to ease ... Dietrich Mateschitz thus launched his version of the canned energy-boosting drink, which is now widely popular as 'Red Bull.' Moreover, in its formative years, there was no existing market for energy drinks. Dietrich Mateschitz tapped the opportunity to launch a one of a kind of product.

POVEZANE KNJIGE