Računalniški priročnik za začetnike v zlatih letih

Računalniški priročnik za začetnike v zlatih letih - Miha Ahačič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miha Ahačič
DIMENZIJA
5,58 MB
IME DATOTEKE
Računalniški priročnik za začetnike v zlatih letih.pdf
ISBN
5926736157391

OPIS

Priljubljeni priročnik za učenje osnov računalništva je sedaj osvežen z najnovejšimi spremembami na področju računalništva ter vsebuje tudi poglavje o uporabi programskega okolja Windows 8, ki je nameščen na večino novih računalnikov.Spoznajte osnove delovanja računalnika in uporabite čim več možnosti, ki jih omogoča. Knjiga je namenjena vsem, ki imate računalnik, a zaradi različnih razlogov uporabljate zgolj osnovne funkcije, za vsako nekoliko zahtevnejšo operacijo pa ste odvisni od "plonk" listkov ali prijaznih sorodnikov.Priročnik je namenjen vsem,- ki računalnikov ne obvladate najbolje,- želite razumeti tisto, kar na računalniku delate in- se seveda želite o uporabi naučiti čimveč.S pomočjo priročnika boste:- računalnik uporabljali veliko bolj pogumno,- razumeli, kako računalnik deluje,- spoznali svetovni splet,- se naučili varne uporabe računalnika in- se pridružili milijonom na facebooku,- spoznali tudi Windows 8.

Računalniški priročnik za začetnike v zlatih letih, 2., dopolnjena izdaja. Enostavno in pregledno.

Iskrene in iskrive, sanjajoče knjige, pa človeku tudi pomagajo, saj slehernika pooblaščajo, da tudi sam ustvarja, žlahtni in bogati svet, ter s tem tudi zares uresničuje svoje ... Ukvarja se s svetovanjem na področju direktnega marketinga je pa tudi avtor knjižne uspešnice Računalniški priročnik za začetnike v zlatih letih. Facebook 0 Tweet 0 Oznake: Marketing , Mobilni marketing , Osnove prodaje , Prodaja , Prodajna besedila , Prodajno besedilo Vse to in še več boste spoznali v dopolnjeni izdaji knjižne uspešnice Računalniški priročnik za začetnike v zlatih letih.

POVEZANE KNJIGE