Ptice

Ptice - Ivan Esenko | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Esenko
DIMENZIJA
7,31 MB
IME DATOTEKE
Ptice.pdf
ISBN
3348966924039

OPIS

wha... Med boleznimi, ki prizadenejo prosto živeče ptice, je trenutno najbolj aktualna visoko patogena aviarna influenca (HPAI) podtipa H5N8, ki smo jo ugotovili tudi v Sloveniji, in sicer pri labodih grbcih. Aviarna influenca je nalezljiva virusna bolezen, ki lahko prizadene vse vrste ptic.

Hranijo se z semeni, žuželkami, ribami, rastlinami, sadjem. Tu lahko najdete veliko izbiro hrane in opreme za svojo ptico. Hrana za ptice Prava ptičja hrana je bistvenega pomena za zdravje hišnih ljubljenčkov.Tu boste našli veliko izbiro ptičje hrane za svoje pernate prijatelje, ali je papiga ali kanarček-nihče ne bo ostal lačen. Rubrika: Male živali/Ptice in oprema/Ptice; Sellin moj par b g ara, ko sem se preselil in nimam več dovolj prostora.

POVEZANE KNJIGE