Poroka ... In potem?

Poroka ... In potem? - Élisabeth Content, Bénédicte Lucereau, Valérie Mathieu | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Élisabeth Content, Bénédicte Lucereau, Valérie Mathieu
DIMENZIJA
10,31 MB
IME DATOTEKE
Poroka ... In potem?.pdf
ISBN
4749589675946

OPIS

Se vama po večih letih zakona zdi, da sta pričakovala preveč? Se odtujujeta? Si želita drugačen zakon, pa ne vesta, kaj bi storila?Knjiga Poroka … In potem? poskuša paru pokazati, kako naj ponovno zaživita pristno ljubezen. Avtorice Élisabeth Content, Bénédicte Lucereau in Valérie Mathieu v priročniku o partnerskem odnosu črpajo iz svojih bogatih izkušenj in teologije telesa Janeza Pavla II. Z dobro razvitim pedagoškim čutom uvedejo zakonca v »logiko darovanja«, ki je osnovna enota para.

Če ste do sedaj vse organizirali sami, potem pa ste se nenadoma znašli v strašni dilemi, kaj storiti, je morda rešitev zelo enostavna. Jela.8 Sprva mora Jurij z mečem premagati svojega očima (v podobi zmaja)9, potem pa se poroči s Perunovo hčerko, svojo sestro, ki se imenuje Mara, Morana, Marzana itd. Poroka se zgodi na dan sončnega solsticija ali Ivanje.10 3 Žabot 42—86.

Poroštva se sklepajo predvsem, kadar drugače sploh ne gre. Tako morata na primer v paru, ki skupaj kupuje nepremičnino, biti bodoča solastnika drug drugemu tudi poroka.

POVEZANE KNJIGE