Polde Bibič

Polde Bibič Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,54 MB
IME DATOTEKE
Polde Bibič.pdf
ISBN
6907262043164

OPIS

Kot zadnja številka 92. letnika priznane publikacije Gledališki list, ki jo izdaja Slovensko narodno gledališče Drama Ljubljana, je izšla monografija o vrhunskem igralcu slovenskega gledališča in filma Poldetu Bibiču.

februarja 1933 v Mariboru, leta 1961 je diplomiral na Akademiji za igralsko umetnost v Ljubljani in dve leti zatem postal redni član ljubljanske Drame. V nacionalnem slovenskem gledališču je ostal do formalne upokojitve leta 1995, v letih od 1977 do 1981 ga je ... Polde Bibič (tudi Leopold Bibič), slovenski gledališki in filmski igralec, pedagog in pisec memoarske proze, rojen 3.

Starostnikom iz širšega območja Slovenije, ki jesen življenja preživljajo v Domu starejših občanov (DSO) Gornja Radgona, nikoli ni dolgočasno. V domu se namreč vedno nekaj dogaja in vsakdo najde nekaj zase.

POVEZANE KNJIGE