Novorojen

Novorojen - Margaret Mazzantini | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Margaret Mazzantini
DIMENZIJA
3,6 MB
IME DATOTEKE
Novorojen.pdf
ISBN
7779231774895

OPIS

Pretresljiva zgodba o ljubezni, vojni, materinstvu in upanju.Glas iz preteklosti v Gemmi zbudi plaz spominov, zato se skupaj s sinom Pietrom poda na pot upanja iz rodnega Rima v Sarajevo, da bi ga poučila o deželi njegovega rojstva in Diegu, očetu, ki ga ni nikoli spoznal. V tem z vojno zaznamovanem mestu pa jo čaka osupljivo razkritje, ob katerem bo spoznala vso razsežnost svoje izgube, srhljivo grozo vojne in odrešilno moč ljubezni.Ta aktualna zgodba prodira globoko v pore ljubezni, materinstva, vojne in miru. Je zgodba vseh nas, saj roman opisuje čustvene in družbene viharje našega časa in prostora. Predvsem pa ponuja tiho upanje, da se iz kaosa vsesplošnega zla lahko nepričakovano rodi nov začetek, za katerega se je vredno boriti.

Izvoz v EndNote (RIS format) Avtor(ji) Mazzantini, Margaret (avtor) Vir. knjige.

Leto izida: 2013 Področje: Romani in kratka proza Ciljna skupina: odrasli, starejši. Italijanska pisateljica in igralka je v domovini bolj znana kot pisateljica in kot takšna je tudi prejemnica nekaterih uglednih literarnih nagrad.

POVEZANE KNJIGE