Moja sredozemska dieta

Moja sredozemska dieta - Lejla Kažinić Kreho | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lejla Kažinić Kreho
DIMENZIJA
4,45 MB
IME DATOTEKE
Moja sredozemska dieta.pdf
ISBN
3686360956241

OPIS

Sredozemska prehrana ni samo hrana, je tudi in predvsem način življenja. Je zdrav izbor jedi in simbol življenja ljudi na mediteranskem prostoru, ki že na stotine let uživajo v svoji kulturi in hrani.V knjigi Moja sredozemska dieta je predstavljena sredozemska prehranska piramida kot najbolj zdrav način življenja. Prehranska piramida sredozemskih jedcev poleg mnogo svežega sezonskega sadja in zelenjave, gob, polnovrednih žitaric ter svežih mediteranskih začimb za bogastvo okusov priporoča tudi uporabo hrane iz organske pridelave.Da bi ostali zdravi, energični in lepi, je treba poleg uravnotežene prehrane poskrbeti tudi za redno telesno aktivnost in počitek, velik pomen pa dr. Lejla Kažinić Kreho pripisuje tudi druženju pri mizi in skupnemu pripravljanju in kuhanju obrokov.

Knjiga Placebo ste vi vas vabi, da s temi spoznanji ... Ločevalna dieta: Jedilniki in okusni recepti za 90 dni Osnovni koncept diete je ločevanje vnosa posameznih hranilnih snovi po dnevih. Dieta se sestoji iz štirih dnevov, ki se ciklično ponavljajo: beljakovinski, škrobni, ogljikovohidratni in sadno - zelenjavni dan. Bestseller "Moja mediteranska dijeta" uskoro izlazi prevedena na slovenski jezik pod nazivom "Moja sredozemska dieta"… Lejla Kažinić Kreho | MOJA SREDOZEMSKA DIETA | PREHRANA 21.

Testenine lahko pripravljate tudi na solati, z morskimi sadeži ali pustim piščančjim mesom. Neizpodbitno je, da sredozemska dieta povečuje učinkovitost možganov in metabolizma ter da znižuje tveganje vrste obolenj. Skratka, da je učinkovitejša od številnih trendov, ki se običajno izkažejo za muhe enodnevnice.

POVEZANE KNJIGE