Maruškin svet: Zlata ribica

Maruškin svet: Zlata ribica - Mateja Reba | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mateja Reba
DIMENZIJA
8,57 MB
IME DATOTEKE
Maruškin svet: Zlata ribica.pdf
ISBN
1278321720729

OPIS

Tu je nova zbirka zgodb o prijazni in iznajdljivi miški. Druženje z njo bo polno dogodivščin. Skupaj z Maruško izpolnite željo zlati ribici, praznujte poletje ali poiščite štiriperesne deteljice za prijatelje.

izd. REBA, Matea Maruškin svet. Zlata ribica / Mateja Reba ; ilustrirala Tina Perko.

Skupaj z Maruško izpolnite željo zlati ribici, praznujte poletje ali poiščite štiriperesne deteljice za prijatelje... Kot se za pravljični svet spodobi, se niz raznoterih prigod začne s tisto o zlati ribici, le da tokrat izpolnjevanje treh želja poteka malo drugače, kot smo vajeni iz klasičnih pravljic. Potem pa bodo otroci skupaj z Maruško in njenimi prijatelji doživeli še marsikaj: praznovali poletje, nabirali kostanj, dobili svoj prvi ključ, predvsem pa spoznavali, kako pomembni so družina in prijatelji. Založba STUDIO HIEROGLIF d.o.o.

POVEZANE KNJIGE