Mačji zakaji

Mačji zakaji - Lila Prap | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lila Prap
DIMENZIJA
4,59 MB
IME DATOTEKE
Mačji zakaji.pdf
ISBN
6907200675349

OPIS

Bi radi izvedeli kaj več o mačkah? Zakaj ne ubogajo? Zakaj šklepetajo z zobmi? Zakaj ne znajo zlesti z drevesa? Zakaj zakopavajo kakce? Zakaj se bojijo vode? Zakaj si ližejo kožuh? Zakaj lovijo miši? Vse to in še več vam bodo v tej slikanici poskusile razložiti miši. Če pa jim ne boste verjeli, si preberite še strokovne odgovore.

Mačke potrebujejo v svoji rani mladosti predvsem aktivno medsebojno igro, da lažje razvijejo svoje motorične sposobnosti in telesno pripravljenost, se naučijo spretnosti za reševanje problemov in imajo priložnost za razvijanje svojih socialnih veščin v druženju s ... Mačji boter je projekt Mačje hiše, ki omogoča posvojitve muck na daljavo.Namenjen je vsem tistim, ki nam želite pomagati pri oskrbi nekoč brezdomnih muck. Gre za obliko donacije, ki donatorja poveže z določenim mucem ali skupino mucov in mu hkrati omogoča boljši vpogled v to, za kaj je bil porabljen njegov prispevek Mačji dol.

Zaživel je s pričetkom leta 2009 z namenom izboljšanja stanja na področju problematike zavrženih in prostoživečih mačk. Pogosta težava, s katero se srečajo številni lastniki mačk, je tudi grizenje in praskanje ter agresija med igro. Mačke potrebujejo v svoji rani mladosti predvsem aktivno medsebojno igro, da lažje razvijejo svoje motorične sposobnosti in telesno pripravljenost, se naučijo spretnosti za reševanje problemov in imajo priložnost za razvijanje svojih socialnih veščin v druženju s ... Mačji boter je projekt Mačje hiše, ki omogoča posvojitve muck na daljavo.Namenjen je vsem tistim, ki nam želite pomagati pri oskrbi nekoč brezdomnih muck.

POVEZANE KNJIGE