Mačji zakaji

Mačji zakaji - Lila Prap | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lila Prap
DIMENZIJA
9,38 MB
IME DATOTEKE
Mačji zakaji.pdf
ISBN
2184191825044

OPIS

Bi radi izvedeli kaj več o mačkah? Zakaj ne ubogajo? Zakaj šklepetajo z zobmi? Zakaj ne znajo zlesti z drevesa? Zakaj zakopavajo kakce? Zakaj se bojijo vode? Zakaj si ližejo kožuh? Zakaj lovijo miši? Vse to in še več vam bodo v tej slikanici poskusile razložiti miši. Če pa jim ne boste verjeli, si preberite še strokovne odgovore.

Primeren je za mačja stranišča in odlično absorbira vonjave. CAT STEP Togu Original 5,4 kg ne vsebuje kemičnih dodatkov in je narejen iz sojinih vlaken in odpadnih droptin. »Posebno mesto v slikaniškem prostoru zavzema znamenita zbirka Lile Prap Zakaj, ki praznuje letos dvajsetletnico izhajanja (Zakaj, Pasji zakaji, Žuželčji zakaji, Mačji zakaji, Zmaji … ), v kateri je avtorica razvila prikupen preplet literarno-informativne literature za otroke ob koncu predšolskega in v začetnem šolskem obdobju ... Mačja hiša je projekt Društva za pomoč živalim v stiski Slovenija, strokovnjaki z veterinarskega in živalovarstvenega področja, angleško organizacijo Cats Protection ter aktivnimi posamezniki.

Preizkusite recepte, ki s pomočjo te kuharske biblije že desetletja ... prap, lila: dinozavri?!, maČji zakaji, pasji zakaji… rose, gerald: tigrova preproga suhodolČan, primož: peter nos ~po izbiri Štefan, anja: bobek in barČica thomas, valerie: Čarovnica vilma (po izbiri) velthuijs, max: pravljice o Žabcu slovenske ljudske pravljice zakaj neki ~zbirka poučnih knjig pesniŠke zbirke: maČji zakaji - nova slikanica zakajev lile prap, tokrat posveČena maČkam Slikanica Mačji zakaji poskuša mlademu bralcu odgovoriti na vprašanja, zakaj mačke ne ubogajo, zakaj šklepetajo z zobmi, zakaj ne znajo zlesti z drevesa, zakaj zakopavajo kakce, se bojijo vode, si ližejo kožuh in zakaj lovijo miši. Mačji mladiči iz enega legla imajo lahko več očetov. Pojav imenujemo superfekundacija | 16.

POVEZANE KNJIGE