Kako pisati na univerzi

Kako pisati na univerzi - Phyllis Creme, Mary R. Lea | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Phyllis Creme, Mary R. Lea
DIMENZIJA
9,96 MB
IME DATOTEKE
Kako pisati na univerzi.pdf
ISBN
8101421367527

OPIS

Velja splošno mnenje, da pisati preprosto znate ali pa ne znate. Profesorici Phyllis Creme in Mary R. Lea sta nasprotno prepričani, da se pisanja lahko naučite. Njun priročnik je namenjen vsem, ki kdaj čutijo, da imajo težave pri pisanju, predvsem pa študentom, ki se ukvarjajo s pisanjem seminarskih nalog, poročil, magistrskih nalog, doktorskih disertacij ipd.Obravnavane so vse stopnje pri pripravi naloge: branje priporočene literature, izdelava izpiskov, načrtovanje naloge, uporaba in ustrezno navajanje virov, pisanje naloge, argumentiranje ter urejanje in popravljanje naloge. Poleg praktičnih navodil so predstavljene številne vaje, s katerimi lahko izboljšate svoje pisanje in pridobite samozavest kot pisec.

A3/2009-41 AG s spremembami in dopolnitvami z dne 6.7.2012 12.11.2013 V "fevdalnem sistemu" bi bili samo redni profesorji zares redni - v smislu, da bi imeli pogodbo za nedoločen čas. Danes so na univerzi redni tudi docenti in asistenti.

Na intervju me je povabil še Imperial, ampak tja nisem šel, ker se mi ni ljubilo še enkrat leteti v London. Z dovoljenjem založbe Modrijan vam predstavljamo odlomek iz knjige "Kako pisati na univerzi", ki jo bomo dvema izžrebancema tudi podarili. Ni komentarjev Preden se lotimo raziskovanja nekaterih težav, ki bi vas lahko doletele pri uporabi, citiranju in navajanju virov, vas želimo opomniti na razmišljanje o delanju zapiskov v 5.

POVEZANE KNJIGE