Gospod Gnilc in tajno skrivališče

Gospod Gnilc in tajno skrivališče - Andy Stanton | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andy Stanton
DIMENZIJA
3,85 MB
IME DATOTEKE
Gospod Gnilc in tajno skrivališče.pdf
ISBN
5156678147424

OPIS

Govoreče papige na strehah? Velikanski kaktus na glavni ulici? Tako nadležni komarji, da jih ne marajo niti njihovi prijatelji? V Poprovem Gradcu je nekaj res hudo narobe … in gospoda Gnilca ni nikjer. Da, prijateljčki, Poli in Petek sta pred največjo preizkušnjo doslej! Pripravite se na tako noro prigodo, da se vam bodo od sreče stopila stopala!Dobitnik nagrade Roald Dahl Funny Prize za najbolj zabavno otroško knjigo.Knjige iz zbirke o gospodu Gnilcu so prejele znak za kakovost zlata hruška.

Naslov. 1 : Pravljični cvet : zgodbe in pesmi s podobami Marjance Jemec Božič / [napisali Vojan Tihomir Arhar ...

trendi Marko Juhant: Kako preprečiti izbruhe trme pri otroku? trendi Andy Stanton, Gospod Gnilc in tajno skrivališče, Gospod Gnilc in češnja »"Si ti tisti, ki dela vse to onesnaževanje?" sta vprašala Primoža Trubarja. "Najbrž ne," je rekel.

POVEZANE KNJIGE