Gospod Gnilc in tajno skrivališče

Gospod Gnilc in tajno skrivališče - Andy Stanton | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andy Stanton
DIMENZIJA
4,51 MB
IME DATOTEKE
Gospod Gnilc in tajno skrivališče.pdf
ISBN
7917480363915

OPIS

Govoreče papige na strehah? Velikanski kaktus na glavni ulici? Tako nadležni komarji, da jih ne marajo niti njihovi prijatelji? V Poprovem Gradcu je nekaj res hudo narobe … in gospoda Gnilca ni nikjer. Da, prijateljčki, Poli in Petek sta pred največjo preizkušnjo doslej! Pripravite se na tako noro prigodo, da se vam bodo od sreče stopila stopala!Dobitnik nagrade Roald Dahl Funny Prize za najbolj zabavno otroško knjigo.Knjige iz zbirke o gospodu Gnilcu so prejele znak za kakovost zlata hruška.

Gospod Gnilc je imel, ne boste verjeli ... STANTON: Gospod Gnilc in plešoči medved ; Kaj bo za večerjo, gospod Gnilc? ; Gospod Gnilc in češnja ; Gospod Gnilc in tajno skrivališče. SUHODOLČAN: Košarkar naj bo ; Kolesar naj bo ; Ranta vrača udarec.

trendi Marko Juhant: Kako preprečiti izbruhe trme pri otroku? trendi Andy Stanton, Gospod Gnilc in tajno skrivališče, Gospod Gnilc in češnja »"Si ti tisti, ki dela vse to onesnaževanje?" sta vprašala Primoža Trubarja. "Najbrž ne," je rekel.

POVEZANE KNJIGE