Čas čudežev

Čas čudežev - Anne-Laure Bondoux | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anne-Laure Bondoux
DIMENZIJA
8,58 MB
IME DATOTEKE
Čas čudežev.pdf
ISBN
6519340692513

OPIS

Kumajla francoski cariniki zajamejo na meji. Skrit je v tovornjaku, na katerem bi morala biti tudi njegova ljuba Glorija. Izmučen od težke poti se mora soočiti s tem, da je ostal sam. Z Glorijo je prepotoval dolgo pot od nemirnega, vojnega Kavkaza do Evrope, da bi poiskal svoje sorodnike in zaživel človeka vredno življenje. Vse dotlej je poslušal zgodbo o tem, kako ga je vzela k sebi po strašni nesreči, ki mu je vzela starše, Francoze. Zdaj se izkaže, da mu je marsikaj zamolčala. Njene zgodbe o srečni in svetli prihodnosti, njen pogum in neizmerna ljubezen ga pripeljejo do obljubljene dežele, a ko jo doseže, se njegove sanje sesujejo v prah. Kdo je v resnici Glorija? Kdo je on?Roman francoske avtorice Anne Laure Bondoux (1971) je preveden v več kot dvajset jezikov in je bil nominiran za več nagrad. Leta 2011 je prejel nagrado Mildred L. Batchelder za najboljše mladinsko delo, prevedeno v angleški jezik.

Kdo se še spominja srečnih časov, ko je bila poletna sezona zaznamovana z medijskimi kislimi kumaricami? Komaj se je pojavila ena, in sicer v obliki nekaj sto kilogramov težke bombe, ki je spustila žalosten zvok in malo dima, že se je nad vse nas - od tistih, ki se jim je ... Kumajl je star šest let in najraje na svetu ima ciganko Glorijo, ki skrbi zanj. Živita v podirajočem stanovanjskem bloku, skupaj z druščino njima podo... Čas čudežev (The Age of Miracles) knjiga avtorja/ice Karen Thompson Walker.

Potem se je po vsem svetu razširil kot požar in pri tem požel občudovanja in pohvale tako kritikov kot bralcev. Čas čudežev. Other Views.

POVEZANE KNJIGE