Biovrt za začetnike

Biovrt za začetnike - Marie-Luise Kreutner | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marie-Luise Kreutner
DIMENZIJA
10,48 MB
IME DATOTEKE
Biovrt za začetnike.pdf
ISBN
5627360973641

OPIS

Knjiga Biovrt za začetnike je praktičen vodnik za vrtnarje, ki želijo svoj vrtiček obdelovati po naravnih metodah, brez kemičnih sredstev, hkrati pa na svojem malem prostoru pridelati zdrav in bogat pridelek, s katerim se bo vso sezono hranila celotna družina.V knjigi nam avtorica predstavi štiri osnovna pravila, ki jih moramo upoštevati pri biovrtnarjenju: kompostiranje, s katerim ohranimo tla živa, rodovitna in zdrava; naravno gnojenje, ki dovaja dodatne hranilne snovi, kjer je to potrebno; zastiranje, ki spodbuja življenje v tleh ter ohranja prst vlažno in rahlo; sajenje mešanih kultur – ugodno sosedstvo rastlin namreč spodbudi zdravo rast rastlin ter odžene škodljivce in bolezni.Ta pravila pa, kot ugotavlja avtorica, znana nemška biovrtnarka, niso posebej alternativna in nova, saj so jih v vaških vrtovih uporabljali že v prejšnjih stoletjih.V posameznih poglavjih spoznamo naravne metode obdelovanja v zelenjavnem, zeliščnem, sadnem in cvetličnem vrtu.

Akcijska cena 23,06 ... Število izposoj za izračun nadomestila: 24915,28 Število izposoj Število izposoj za izračun nadomestila; COBIS.SI-ID Naslov Skupno Na avtorja Skupno Na avtorja; 1: ... Biovrt za začetnike : osnove in praktični nasveti.

Iskanje gradiva, pregled izposojenega gradiva, podaljšanje roka izposoje, rezervacije gradiva ... D GLA D GLASBA. 4.

POVEZANE KNJIGE