Živali iz mase Fimo

Živali iz mase Fimo - Liesa Bastian | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Liesa Bastian
DIMENZIJA
12,76 MB
IME DATOTEKE
Živali iz mase Fimo.pdf
ISBN
7487896950319

OPIS

Maso je treba samo gnesti, jo strditi, po želji pobarvati -- in zmedene kokoši, kodraste ovčke, frajerski konji in godrnjavi medvedki so narejeni.Naj gre bodisi za vesele dekoracije, čedne obeske ali za vsakodnevne zveste bingljajoče spremljevalce -- njihove dobre volje se preprosto nalezeš. In ker jih je možno tako hitro in enostavno narediti, jih boste kmalu imeli za celo zbirko. Vsak opis je opremljen s slikami, ki vas korak za korakom vodijo h končnemu izdelku.

2. Preden začnemo z oblikovanjem, izbrane koščke Fimo mase vedno dobro pregnetemo in oblikujemo kroglico, ki je osnova za vsako novo obliko. Nov 21, 2013 - This Pin was discovered by Kristina Šiplič.

/p Set treh gobic za poliranje izdelkov iz Fimo mase (fina, super fina, mikro fina).Za mokro poliranje in glajenje že trdih izdelkov iz Fimo mase. Pripomoček, ki še dodatno razširja ustvarjalne možnosti za oblikovanje.

POVEZANE KNJIGE