Trenutki videnja

Trenutki videnja - Virginia Woolf | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Virginia Woolf
DIMENZIJA
5,53 MB
IME DATOTEKE
Trenutki videnja.pdf
ISBN
3376735537962

OPIS

Virginia Woolf (1882–1941) je bila ena največjih pisateljic 20. stoletja, ob tem pa tudi literarna kritičarka, esejistka, goreča borka za pravice žensk, z možem Leonardom Woolfom pa sta na svojem domu sprejemala intelektualno elito tedanje Velike Britanije in Združenih držav. Od leta 1915 do svoje smrti je pisala dnevnik, v katerem je opisala svoje življenje in tedanjo britansko družbo. Pred nami je izbor iz teh obsežnih zapisov, ki nam nudijo vpogled v nastajanje njenih najbolj znanih del, obenem pa pomenijo tudi pomembno pričevanje časa, v katerem se poleg zakoncev Woolf znajdejo T. S. Eliot, James Joyce, Thomas Hardy, kralj George VI, Winston Churchill, Hitler idr.Vznemirljiva podoba nekega kriznega obdobja, ki je dandanes še kako aktualna.

Od volilnih programov do koalicijskih pogodb : analiza politične kongruence. 712.

Veliki brat 51 ... 'Wtf' trenutki na cesti Temida1959 86 11:09 'Wtf' trenutki ujeti s kamero Temida1959 139 ... Trenutki videnja [Moments of Vision], a selection of Virginia Woolf's diaries, translated by Breda Biščak and published by Arsem Agency, 2012. Presentation of the books published by Arsem Agency at Konzorcij in Ljubljana, 2012. Trenutki.

POVEZANE KNJIGE