Stegozaver

Stegozaver - Anna Obiols | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anna Obiols
DIMENZIJA
6,26 MB
IME DATOTEKE
Stegozaver.pdf
ISBN
8620745500071

OPIS

Zberite njegovo DNK in s pomočjo tehnologije nadgrajene resničnosti (NR) poustvarite dinozavra v naravni velikosti pred lastnimi očmi. Posnemite video in ga ... Fosilov praviloma ni dovoljeno prenašati iz dežele, kjer so bili odkriti, a Sophie je izjema, ker je bila izkopana na zasebnem zemljišču.

Izkopljite okostje dinozavra, ki se sveti v temi, ter zberite njegovo DNK in s pomočjo tehnologije nadgrajene resničnosti (NR) poustvarite dinozavra v naravni velikosti ... DINOZAVER STEGOZAVER 4M INDUSTRIAL DEVELOPMENT LIMITED HARBOUR ROAD 6-8, WANCHAI, HONG KONG Izkopljite delce in sestavite model rastlinojedega dinozavra, ki je bil prepoznaven po svojih ploščah na hrbtu. Delce dinozavra sestavite po navodilih in dobili boste model velikosti 17 cm. Dinozavrov DNK - Stegozaver ,izkopljite okostje,sveti se v temi,primerno za starost 8 let +,OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. DINOZAVROV DNK - STEGOZAVER Preizkusite se kot paleontologi in genetiki za dinozavre.

POVEZANE KNJIGE