Sranje!

Sranje! Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,30 MB
IME DATOTEKE
Sranje!.pdf
ISBN
9155235468248

OPIS

Dobri nasveti za slabe čase.Pa kaj, če ste ravnokar ovili svoj novi avtomobil okrog ulične svetilke, po pomoti poslali ‘zasebne’ fotke vsem v podjetju ali prebrali nastopni govor z odpeto zadrgo: sranje se pač dogaja. Če se sekirate, ne bo nič bolje. To je knjiga, natrpana z mislimi, ki ne ovinkarijo. prebliski znanih oseb, pregovori … Pomagali vam bodo priti k sebi in uvideti smešno plat.

Namreč prva stran polna samih... Sranje (trda, 2013) je na voljo v trgovini po ceni, ki je navedena poleg posameznega trgovca v zavihku "Trgovine". Garancijske pogoje za Sranje (trda, 2013) preveri v trgovini, kjer ga nameravaš kupiti.

Nemalokrat pa se ima za ekologa tudi tista oseba, ki samo ločuje odpadke. Če ste kdaj imeli opravka s pravim ... Umaknite to sranje in ga postavite nazaj šele, ko bo videti tako, kot je treba," se je glasil eden od mnogih besnih tvitov.

POVEZANE KNJIGE