Saj smo punce

Saj smo punce - Petra Arula | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Petra Arula
DIMENZIJA
10,84 MB
IME DATOTEKE
Saj smo punce.pdf
ISBN
3829691865988

OPIS

Na vse, kar zanima punce (in njihove mame), je spretno, s pomočjo 15 slovenskih strokovnjakinj z vseh področij, odgovorila priznana novinarka Petra Arula, da so Punce že na prvi pogled všeč prav vsaki punci, pa je poskrbela ilustratorka Mojca Krajnc."Simpatično, prikupno, iskreno in končno povedano na glas. So bile prve besede, ki sem jih lahko povedala o knjigici Saj smo punce. Vprašanja na katera mlada dekleta nimajo odgovorov in jim morda starši ne znajo odgovoriti, so sedaj našla odgovore. Drage bralke, vedno poslušajte sebe, zaupajte vase in se zavedajte, da kreiramo s svojimi mislimi in občutki. Bolj ko boste verjele v svoj sanje, bolj bodo sanje verjele v vas. In še nekaj pomembnega – vse je možno. Ko verjamemo in zaupamo, se vse zloži v čarobno zgodbo. Naj vas knjiga pred vami opogumi, da boste sledile sebi in svojim sanjam." (Maja Debelak)

Včasih pa vemo kaj želimo, vendar tega ne želimo deliti z vami. Zato smo za vas, povprašali dekleta, kaj je tisto, kar jih obnori v postelji, kaj si želijo, česa ne marajo.

22-letna slovenska reprezentantka si kot profesionalka služi nogometni kruh v Nemčiji. Prihaja iz Šmartnega ob Paki, iz priznane družine Prašnikar, močno vpete v slovenski nogomet, in ponosno sporoča, da vse, kar je dosegla v karieri, ni ustvarila le zaradi priimka. Fantje, punce se zavedamo, da smo enigma.

POVEZANE KNJIGE