Psihomagija

Psihomagija - Alejandro Jodorowsky | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alejandro Jodorowsky
DIMENZIJA
7,99 MB
IME DATOTEKE
Psihomagija.pdf
ISBN
7120201039720

OPIS

Psihomagija je najpopolnejši zapis o razvoju ustvarjalne in terapevtske poti, imenovane psihomagija Alejandra Jodorowskega. Prikaže pot, ki ga je pripeljala do raziskovanja in obvladovanja sanjskega sveta in spoznavanja zakonitosti magije. Razgrinja svoj pogled na smrt, usodo, vero, kloniranje, prihodnost človeštva, duhovno prebujenje in poudarja pomen domišljije, ki nam pomaga presegati okostenele in zastarele ideje na vseh področjih našega delovanja.Kako zavrteti nazaj kolo naših strahov, zrahljati vozle slabega počutja, podreti zidove mor? Tako, pravi Alejandro Jodorowsky, da se odločimo za paradoksalno dejanje, ki pretrese patološko negibnost, katere ujetniki smo. Dejanje, ki ga narekuje nezavedno, izvedemo pa ga v nadrealni poeziji transgresivne in sanjske vsakdanjosti. Jodorowsky posluša, sprašuje in raziskuje čustveni blodnjak sogovorcev in pacientov. Ne razlaga. Ne brska za pomenom. Kot režiser, navajen čudes in pretresljivosti gledališča, iz pritajenih gest razbere, kaj lahko sproži dejanje in osvetli prizor. Daleč od znanstvene suhoparnosti psihoanalize predlaga, da se preprosto prepustimo »psihomagičnemu dejanju«, ki zaobide razum in pozdravi duševno rano iz preteklosti, ter zaupamo globini doživetja.Jodorowsky že več kot četrt stoletja brezplačno predava ter individualno in kolektivno zdravi v pariških kavarnah in knjigarnah, zadnja leta enkrat mesečno v knjigarni Les Cent Ciels. Opira se na tarot in družinsko drevo, zdravljenje pa je preplet humorja, igre, pantomime in menjave vlog. Zatrjuje, da je to delovanje najpomembnejše v njegovem življenju, saj je tisoče ur namenil poučevanju in ozaveščanju ljudi.

Psiholog, psihiater, psihoterapevt ali homeopat? Preverite bazo simptomov ali poiščite pravi nasvet. Psihomagija je, isto kao i psihogenealogija, pojam koji je autor skovao da označi vrstu terapije čiji je cilj oslobađanje materijalnih, telesnih, seksualnih, emocionalnih i intelektualnih blokada koje nas sprečavaju da se ostvarimo. Psihomagija Alehandro Hodorovski U ovoj knjizi nalazi se intervju sa Hodorovskim, u kome on govori o smrti, religiji, sudbini, kloniranju ljudi, o svojoj ideji o budućnosti čovečanstva. Psihomagija book. Read reviews from world's largest community for readers. Psihomagija: labirint - blodnjak ravnih črt V slovenščini je izšla knjiga Alejandra Jodorowskega, ki je vplival na različne umetniške zvrsti 20.

Njegov edinstven koncept zdravljenja koristi uprizoritveno umetnost kot sredstvo za boj proti globokemu, izčrpavajočemu psihičnemu trpljenju." Naročila : 051 787 637. Poštnina samo 2.99 € za plačila vnaprej.

POVEZANE KNJIGE