Predana

Predana - Sylvia Day | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sylvia Day
DIMENZIJA
4,59 MB
IME DATOTEKE
Predana.pdf
ISBN
8172619927009

OPIS

Trilogija Crossfiregovori o novopečeni Manhattančanki Evi Tramell in bogatem poslovnežu Gideonu Crossu, ki se srečata v poslovni stavbi Crossfire. Preganjajo ju podobni demoni iz preteklosti, zato običajna ljubezenska zveza med njima ni mogoča. Toda trenutki, ko se prepustita svojim najglobljim strastem, so preprosto popolni. Povezujejo ju skupna hrepenenja in fantazije, predvsem pa je med njima neustavljiva privlačnost.PRVI DEL: PredanaGideon Cross je v moje življenje vstopil kot strela, ki razpara temno nebo ... Bil je čudovit, drzen in noro privlačen. Prikoval me je nase, kot me ni v življenju še nihče in nič. Hrepenela sem po njegovem dotiku kot po drogi, čeprav sem vedela, kako šibka bom po njem. Bila sem ranjena, on pa je tako zlahka odprl moje rane ... in podžgal strasti. Njegova ljubezen me je spremenila in molila sem, da naju ne bi ločilo breme preteklosti.Novopečena Manhattančanka Eva Tramell, ki začenja kariero, v poslovni stavbi Crossfire sreča mladega in bogatega poslovneža Gideona Crossa in se takoj zagleda vanj. Enako občuti Gideon, ki je trdno odločen, da bo Evo zvabil v posteljo, pa naj bo, kar hoče. Toda odnos med njima se začne zapletati, saj ljubezenska zveza med dvema, ki nosita s sabo težko breme preteklosti, ni preprosta … Lahko pa je vroča, da se kar iskri.Mednarodna uspešnica Predanaje bila izdana že v štiriintridesetih državah, vendar številka vztrajno in hitro raste. V prvih šestih tednih so v ZDA prodali skoraj pol milijona izvodov knjige, zaradi česar se je uvrstila med najhitreje prodajane v tej državi. Uvrstila se je tudi na lestvico najbolje prodajanih knjig v New York Timesu in med pet najbolje prodajanih knjig v desetih državah po svetu, med njimi v ZDA, Veliki Britaniji, Kanadi, Avstraliji, Španiji, Grčiji, Braziliji, na Nizozemskem in Irskem.Druga knjiga iz trilogije Crossfire, Prevzeta, ki je v elektronski različici v ZDA izšla v začetku oktobra, je prodajo začela na prvem mestu najbolje prodajanih elektronskih knjig po lestvici New York Timesa. Pri nas bo Prevzeta izšla januarja.» Zgodba Sylvie Day ni le prijetno žgečkljiva, temveč bralca zagrabi z močno zgodbo in ne popusti.«- RT Book Reviews»Sylvia Day je nesporna kraljica romanov z nežno erotiko. Njene knjige so razkošje, ki si ga zasluži vsaka ženska.«– Teresa Medeiros, avtorica prodajnih uspešnic z lestvice v New York Timesu»Sylvia Day piše osupljivo čutno.«– Jaci Burton, avtorica prodajnih uspešnic z lestvice v New York Timesu»Njenih knjig preprosto ne moreš odložiti.«– Lauren Dane, avtorica prodajnih uspešnic z lestvice v New York Timesu»Le redko kdo lahko stopnjuje spolno kemijo do vrelišča tako dobro kot Sylvia Day.«– Booklist»Pri opisovanju vročih prizorov in spolne privlačnosti je le malokdo kos Sylvii Day.«Booklist

Sprašuje: Darja Bright Tome 9.06.2020 | Foto: Jure Eržen; Velkommen til PRI-DANA Elektronik A/S's hjemmeside PRI-DANA has achieved certification according to the aerospace standard AS9100D. Please follow this link for the AS9100D certificate.

*Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Prelistajte prvih 20 strani knjige: predana_ljubezni.pdf Trda vezava, 14 x 21,5 cm, 400 strani. Simone Kindermann: Oče me ni želel, mama mi ni bila predana. Mama petih otrok Simone Kindermann je za seboj pustila bolečo preteklost in začela znova.

POVEZANE KNJIGE