Pozor, žeparji

Pozor, žeparji - Renate Welsh | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Renate Welsh
DIMENZIJA
10,19 MB
IME DATOTEKE
Pozor, žeparji.pdf
ISBN
7930027410780

OPIS

Duhovit in napet mladinski roman znane avstrijske pisateljice Renate Welsh, ki je za svoje delo prejela številne nagrade.Percy je tako nenadarjen žepar, da ga vržejo celo iz šole za žeparjenje. Če mora komu kaj izmakniti, mu na vsem lepem postane slabo in to čeprav izhaja iz družine slavnih žeparic. Tudi zasebni pouk pri njegovi dolgoprsti mami nič ne pomaga. Kadarkoli se ji uspe Percy izmuzniti, obišče gospo Morris in pelje na sprehod njenega psa. Tudi v novi šoli za običajne otroke se Percy dobro počuti. Toda nekega dne se vse obrne: Percyja ugrabijo trije zmikavti, ki ga hočejo prepričati, da bi jim pomagal pri vlomu. Le kako se bo to končalo? In kdo sploh so ti moški?

februar 2021 Ljubljanski policisti so pridržali 29-letno Bolgarko in njenega 30-letnega pajdaša, ki sta na osrednji ljubljanski tržnici poskušala okrasti Malezijko. Dogajanje sta opazila policista in tako turistki prihranila številne nevšečnosti. Look up the Slovenian to English translation of žeparji in the PONS online dictionary.

... Slovenija Pozor ... Obveščam vas, da bo v času dela od doma šolska knjižnica delala in sicer skozi okno.

POVEZANE KNJIGE