Nadomestne volitve

Nadomestne volitve - J. K. Rowling | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
J. K. Rowling
DIMENZIJA
5,32 MB
IME DATOTEKE
Nadomestne volitve.pdf
ISBN
5439343885067

OPIS

Ko Barry Fairbrother, star komaj nekaj čez štirideset let, nepričakovano umre, v angleškem mestecu Pagford zavlada obsedno stanje. Pagford je idilično podeželsko gnezdece s prikupnim tlakovanim mestnim trgom in z očarljivo opatijo, toda za nedolžno zunanjo podobo divjajo nenehne bitke. Bogati se spopadajo z revnimi, najstniki s starši, žene z možmi, učitelji z učenci ... v Pagfordu ni nič tako, kot se zdi.Boj za prazen sedež v mestnem svetu, ki je ostal za Barryjem, se razplamti v pravo vojno. Kdo bo zmagovalec volitev, ki jih zaznamujejo razburkane strasti, dvoličnost in nepričakovana razkritja?

Časopis Dolenjski list d.o.o. s spletnima portaloma dolenjskilist.si in lokalno.si v skladu z zakonom o volilni in referendumski kampanji objavlja pravila, ki veljajo v času volilne kampanje za nadomestne volitve župana občine Šentjernej, ki bodo v nedeljo, 8.

Nadomestne volitve za območje druge mirnske volilne enote oz. za območje osrednje Mirne potekajo na volišču v Osnovni šoli Mirna.

POVEZANE KNJIGE