Ledena doba

Ledena doba - Caroline Rowlands | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Caroline Rowlands
DIMENZIJA
3,76 MB
IME DATOTEKE
Ledena doba.pdf
ISBN
5844765838808

OPIS

Knjiga razširjene resničnostiPriljubljeni ledenodobni junaki se vračajo. Preživeli so ledeno dobo, se prebili skozi globalno otoplitev in kljubovali dinozavrom v njihovem izgubljenem svetu. Zdaj sta Praskež in njegov želod premaknila celine – in čreda je v težavah!Se navdušuješ nad filmi Ledena doba? V roke vzemi knjigo in se pridruži najljubšim junakom Ledene dobe, ki s pomočjo čarobne razširjene resničnosti oživijo v interaktivnih animacijah na tvojem računalniškem zaslonu.Čakajo te širi neverjetne izkušnje razširjene resničnosti.• Drži Praskeža v roki in opazuj, kako ponori ob lovljenju želoda. Lahko narediš posnetek in ga pokažeš prijateljem.• Igraj se v snegu z nagajivima prazgodovinskima oposumoma, Treskom in Edijem.• Oglej si, kakšen bi bil videti kot lenivec Sid, nato posnemi fotografijo in jo pokaži družini in prijateljem.• Zapluj skozi ledeni labirint z Manijem in posadko Ledene dobe ter si oglej »ledene« filmske posnetke.Vse, kar potrebuješ je: knjiga razširjene resničnosti, ki ima priložene 4 prožilne karte in namestitveni disk, spletna kamera in računalnik. Zagotavljamo ti veliko dobre zabave in glasnega smeha.

stoletjem, minimalne temperature pa so bile dosezene okoli leta 1650, okoli leta 1770 in okoli "Ledena doba" je eden od najboljših dolgometražnih animiranih filmov odkar je žanr koncem 1980-ih in začetkom 1990-ih doživel nepričakovani preporod. Razlog temu je, predvsem v ameriški kinematografiji, v novem pristopu dela dolgometražnih animiranih zgodb, ki jih je zaznamovala uporaba vse močnejših računalniških programov pazljivo ... Pobarvanke.com - obsežna zbirka brezplačnih barvank za otroke. Ledena doba 3: Zora dinozavrov Ice Age: Dawn of the Dinosaurs.

in 19. stoletjem, minimalne temperature pa so bile dosezene okoli leta 1650, okoli leta 1770 in okoli "Ledena doba" je eden od najboljših dolgometražnih animiranih filmov odkar je žanr koncem 1980-ih in začetkom 1990-ih doživel nepričakovani preporod.

POVEZANE KNJIGE