Konec časov

Konec časov - Silvano Fausti | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Silvano Fausti
DIMENZIJA
4,48 MB
IME DATOTEKE
Konec časov.pdf
ISBN
6179307323725

OPIS

Tako kot čas ima tudi življenje svoj konec. Toda ali ima življenje tudi cilj? To se pravi, ali ima smoter, ki mu je sposoben zagotoviti smisel in pomen? To je temeljno vprašanje, ki se mu ni mogoče izogniti. Ko Silvano Fausti v tem delu razlaga Prvo pismo Tesaloničanom, ponuja odgovore upanja nam, nemirnim in začasnim prebivalcem časa, ki se sprašujemo o smislu življenja, o koncu sveta, o usodi, ki po smrti čaka nas in naše drage, o drugem Gospodovem prihodu. Vsebine, ki so presenetljivo aktualne.

... Ena najboljših atletinj v skoku v višino Blanka Vlašić je v sredo napovedala konec kariere. Zdaj 37-letna športnica je kot glavni razlog navedla dolgotrajni boj s poškodbami.

Če se na primer konec segmenta diapozitiva zaključi z dvema sekundama nepotrebnega zvoka, preprosto nastaviti čas tako, da napreduje na naslednji diapozitiv, kar se zgodi pred nepotrebnim zvokom. Konec starih časov - HRT 3 HD ... Konec Rogličeve izjemne serije, tretje najdaljše vseh časov. Avtor T.

POVEZANE KNJIGE