Knjigarna

Knjigarna - Penelope Fitzgerald | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Penelope Fitzgerald
DIMENZIJA
4,68 MB
IME DATOTEKE
Knjigarna.pdf
ISBN
9501181829350

OPIS

Zgodba se odvije v majhnem angleškem obmorskem mestu Hardborough, ki je v letu 1959 tako rekoč odrezano od preostale Anglije. To je mesto, ki ga je povojna blaginja obšla in ga opredeljuje predvsem tisto, česar nima. Ima pa obilo prebivalcev, ki dobro opazujejo in si večinoma želijo, da nova knjigarna, ki jo je odprla Florence Green, propade. Kljub vljudnemu, vendar vztrajnemu nasprotovanju je Florence odločena, da se neustrašno spopade z vsemi tegobami, med katere sodi tako iskanje primerne ponudbe za svoje stranke kot usposabljanje desetletnega asistenta za delo v knjigarni. Knjigarna je prva knjiga Penelope Fitzgerald, ki se je uvrstila v ožji izbor za nagrado Booker.

Brezplačna dostava pri nakupu nad 40 EUR. Spletna knjigarna in trgovina Cangura.com je začela svojo pot leta 2004, kot največji spletni (on-line) ponudnik knjig v Sloveniji in vam danes na enem mestu ponuja več kot 25 različnih knjižnih zvrsti oz. knjige po kategorijah.Spletna knjigarna predstavlja cca.

ure zaprta. Knjigarna in prodajalna artiklov UL MF bo na podlagi odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v republiki Sloveniji do nadaljnjega zaprta. Župan je občini glava.

POVEZANE KNJIGE